متن دلخواه

• تاریخ انتشار : 1403/07/09 - 14:51
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه هماهنگی و تبادل نظر گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده با کارشناسان مسئول و کارشناسان شبکه‌های تحت پوشش و کارشناسان متناظر در معاونت بهداشت

دکتر توکلی کیا، سرپرست مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده در خصوص اهمیت ارائه مراقبت‌های با کیفیت و موثر در سلامت جمعیت تحت پوشش و به اهمیت خلاقیت و تلاش مستمر در همه سطوح تاکید کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه سرپرست مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده با کارشناسان مسئول و کارشناسان شبکه‌های تحت پوشش و کارشناسان معاونت روز شنبه 7 مهر 1403 در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.

این جلسه به بیان انتظارات و چالش‌های اجرایی در برنامه‌های گروه‌های سنی، سلامت مادران و جوانی جمعیت، طب ایرانی توسط کارشناسان معاونت اختصاص داده شد.

دکتر نرجس توکلی کیا سرپرست مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده ضمن خوش آمدگویی به حضار و عرض تشکر از همکاران، در خصوص اهمیت ارائه مراقبت‌های با کیفیت و موثر در سلامت جمعیت تحت پوشش مطالبی را بیان و به اهمیت خلاقیت و تلاش مستمر در همه سطوح تاکید کردند.

در ادامه کارشناسان مسئول شبکه‌ها گزارش آخرین اقدامات و مداخله‌های طراحی شده وچالش‌های اجرایی هر برنامه در حوزه تحت پوشش شبکه‌ها/ مرکز را مطرح کردند.

پیشنهادات در تبادل نظر کارشناسان معاونت بهداشت و سرپرست مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده و کارشناس مسئولان و کارشناسان شبکه‌ها به تصویب رسید.

• گروه خبری : گروه های مطالب,معاونت,مدیریت,اخبار معاونت,مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده,اخبار مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده

0 Comments for this article

comment